آیا زمانی که به خود در آیینه نگاه می کنید ، بینی تان بسیار نازک و بد شکل است؟ آیا از سلفی گرفتن به صورت نیم رخ خجالت می کشید چون بینی تان دارای قوز بسیار زیادی است ؟ آیا دوستان و آشنایان به دلیل بزرگ بودن قوز بینی و همچنین افتادگی نوک بینی به شما می گویند دماغ عقابی ؟ آیا همه این موارد باعث شده تا اعتماد به نفستان کاهش پیدا کند؟ اگر چنین است مقاله حاضر را که حاوی اطلاعات کامل و جامعی در خصوص جراحی بینی استخوانی است حتما مطالعه کنید. تا با گرفتن یک تصمیم درست در انتخاب بهترین جراح برای عمل بینی استخوانی در اصفهان و همچنین انجام جراحی بینی در اصفهان برای همیشه و آخرین بار از مشکلات و بد شکلی های بینی خود خداحافظی کرده و با اطمینان خاطر بیشتر صحیح ترین قدم را در دستیابی به یک نتیجه رضایت بخش ، چشم نواز و تحسین برانگیز بردارید و در آخر به آنچه که در ذهنتان وجود دارد برسید.
ساختار بینی استخوانی چگونه است به چه بینی هایی استخوانی می گویند ؟
بینی های استخوانی به بینی های گفته می شود که دارای پوست نازک و بافت غضروفی محکم و قوی است. شاید برای شما تشخیص ضخامت پوست و نیز قدرت بافت غضروفی به راحتی امکان پذیر نمی باشد. چرا که برخی از افراد با گرد و گوشتی بودن نوک بینی فکر می کنند از بینی گوشتی برخوردار هستند در حالی که بینی آن ها استخوانی است. حتی لازم است بگویم که قوز روی پل بینی نیز نشان دهنده استخوانی بودن بینی شما نیست چرا که بینی های گوشتی نیز ممکن است دارای قوز روی پل بینی باشند اما به دلیل زیاد بودن حجم پوشت به راحتی قابل مشاهده نباشد.
در بینی های استخوانی این قوز راحت تر دیده می شود و قابل لمس تر می باشد. اگر بعد از تشخیص پزشک تعیین شد که بینی تان استخوانی است می توانیم به شما یک خبر خوب دهیم. خبر خوب آن است که شما باید انتظار یک نتیجه فوق العاده زیبا از جراحی بینی استخوانی خود داشته باشید. بینی های استخوانی به دلیل برخورداری از دو ویژگی متذکر شده ، نتیجه چشم نواز تر و بهتری را به دست می یاورند.
👇جراحی بینی استخوانی ، قبل از عمل تا نتیجه نهایی رینوپلاستی بینی استخوانی👇
درد عمل بینی استخوانی بیشتره یا گوشتی
احساس درد و ناراحتی بعد از انجام عمل های زیبایی صورت به خصوص بینی که طی انجام آن استخوان و بافت های بسیار زیادی از بینی دستکاری شده اند ، امری کاملا طبیعی است. اما بسیاری از متقاضیان جراحی بینی استخوانی یا حتی گوشتی تمایل ندارند تا درد شدیدی را تحمل کنند. از همین رو پیش از انجام عمل بینی استخوانی از بهترین جراح بینی اصفهان خود سوالات بسیار زیادی را در خصوص میزان درد بعد از عمل سوال می پرسند.
در خصوص اینکه میزان درد بعد از جراحی بینی استخوانی و گوشتی چقدر است باید بگویم که بعد از مرخص شدن از بیمارستان به دلیل باقی ماندن اثر دارو های بیهوشی ممکن است برای مدت زمان کوتاهی دردی را تجربه نکنید. اما پس از ، از بین رفتن اثر دارو های بیهوشی احساس درد شروع می شود. اما نگران نباشید چرا که درد آن غیر قابل تحمل یا کنترل نمی باشد. شما می توانید با استفاده از دارو های مسکن تجویز شده توسط پزشکتان درد را کنترل کرده و از بین ببرید.
یکی دیگر از سوالات پر تکرار بیماران در این خصوص این است که میزان درد عمل بینی استخوانی بیشتره یا گوشتی ؟ در این باره باید بگویم که فرقی ندارد بینی شما گوشتی است یا استخوانی ، عمل بینی غضروفی در اصفهان یک پروسه کاملا تهاجمی است که در نهایت باعث ایجاد درد و ناراحتی در دو ناحیه استخوان و بافت گوشتی بینی می شود. همانطور که اشاره شد این درد کاملا طبیعی بوده و در هر فرد متفاوت می باشد ، اما با رعایت نکات مراقبتی و مصرف دارو های تجویزی کاملا قابل کنترل و درمان می باشد.
به یاد داشته باشید که جراحی بینی استخوانی و گوشتی تفاوتی از لحاظ درد ندارند و در هر دو بسته به آستانه تحمل درد ، وسعت جراحی و نوع بیهوشی ، میزان درد متفاوتی احساس می شود که در هر دو پروسه با رعایت نکات بیان شده قابل کنترل و بهبود است. اگر درد شدیدی را در این میان احساس کردید حتما باید با پزشک خود صحبت کنید چرا که ممکن است نیاز باشد دارو های شما تغییر پیدا کند یا مشکلی جدی تر وجود داشته باشد.
بهترین مدل عمل بینی استخوانی
انتخاب مدل و فرم بینی برای انجام جراحی بینی استخوانی در اصفهان یکی از بزرگ ترین دغدغه های افراد متقاضیان است. فرقی نمی کند که بینی شان استخوانی است یا گوشتی تنها سوالشان این است که بهترین مدل برای بینی من چه چیزی است. اگر به مقاله جراحی بینی نگاهی بی اندازید ، متوجه خواهید شد که بینی ها به طور کل به سه شکل طبیعی ، نیمه فانتزی و فانتزی جراحی می شوند. انتخاب مدل مناسب برای صورت و بینی زیباجویان به سلیقه خود بیمار و از سویی دیگر نظر پزشک و مهارت و تخصص او بستگی دارد.
بینی های استخوانی به دلیل خصوصیاتی که دارند ( مستحکم بودن استخوان و غضروف های بینی) مناسب برای هر سه مدل بینی می باشند و به بیانی دیگر دست پزشک و زیباجو در انتخاب فرم ایده آل باز است. اما نکته ای که در این میان قرار دارد مقدار ضخامت پوست بینی است. ضخامت پوست در بینی های استخوانی معمولا کمتر از بینی های گوشتی است و این باعث می شود تا تغییرات اعمال شده بر روی بینی بسیار خوش حالت و خوش فرم نمایان شود.
اما در برخی از بینی های استخوانی ضخامت پوست از آنچه که استاندارد است بسیار کمتر می باشد و به عبارتی پوست بسیار نازک است. این موضوع باعث می شود هم نیاز به کمک گرفتن یک جراح بینی استخوانی مجرب تر و متبحر تر در اصفهان دارد و هم اینکه تغییرات کمتری را بر روی بینی اعمال کرد.
در هر صورت بهتر است برای انتخاب بهترین مدل جراحی بینی استخوانی ، عکس قبل و بعد عمل بینی استخوانی های پزشک خود را مشاهده کرده و مدلی را به نظرتان بهتر و زیبا تر است و بینی او نیز دارای مشخصاتی همچون بینی شما است را انتخاب کنید و به پزشک خود نشان دهید تا وی متوجه نظر نهایی شما شود.
امکان رشد استخوان بینی بعد از عمل وجود دارد ؟
رشد استخوان بعد از انجام عمل زیبایی بینی نوعی ناهنجاری غضروفی و استخوانی روی بینی است که به صورت بی نظمی هایی از سمت پل بینی به طرف نوک نمایان می شود ، یکی از خصوصیاتی که باعث زیبایی ظاهر دماغ می شود سطح صاف با شیب منظم از سمت پل به طرف نوک بینی است. هر نوع بر آمدگی یا شیب نامناسب در این ناحیه می تواند باعث به وجود آمدن اختلال در نتایج جراحی زیبایی بینی می شود.
در برخی از موارد مقدار رشد استخوان بینی بعد از جراحی بینی استخوانی بسیار ناچیز است و فرد به سختی رخ داد این موضوع را احساس می کند اما در برخی از دیگر از افراد ظاهر این برآمدگی و رشد استخوان به طور کل منجر به ناراحتی و عدم رضایت کافی از نتیجه جراحی می شود. یکی از دلایلی که باعث رشد استخوان بینی می شود ، نرسیدن فرد به بلوغ کامل جسمانی است. از همین رو توصیه می شود افراد برای جلوگیری از بروز عوارض جانبی یا رخ داد چنین اتفاقاتی تا سن مناسب برای انجام جراحی زیبایی بینی صبر کنند.
آیا در جراحی بینی استخوانی نیاز به برش استخوان است؟
برای از بین بردن برآمدگی و رفع قوز بینی های استخوانی ، عموماً هم از استخوان و هم ازغضروف برداشته میشود. در هنگام عمل ، برشهایی ایجاد می شوند تا بتوان پوست را بلند کرد و به غضروف و استخوان دست یافت. برخی از جراحان برآمدگی بینی های استخوانی را با شکستن بخش زائد توسط ابزار تراش کوچک می کنند و برخی دیگر با دقت فراوان و به آهستگی آن را “سمباده” می زنند تا نظارت بهتری بر روند عمل داشته باشند؛ و به این ترتیب کوچک سازی طبیعی ، هموار و با لبه ی سه بعدی بدون بروز هیچ نابههنجاری انجام می شود. سپس آنها از روش کنترل شکستگی دماغ به منظور بیشینه سازی احتمال دستیابی به نتایج پایدار و مطمئن با کمترین ورم و کبود شدگی استفاده می کنند.
سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت به این خوبی سپاسگزارم