الان که جراحی بینی شما به پایان رسیده ، لازم است اطلاعاتتان را در مورد مراقبت های بعد از آن را تکمیل کنید. قطعا الان دغدغه شما این است که چگونه دماغ تان را چسب بزنید. نگران نباشید ؛ آموزش چسب زدن بینی بعد از جراحی در اولویت قرار می گیرد. چرا؟ به این خاطر که به بینی جدید شما کمک می کند خیلی سریع تر با ساختار جدید سازگاری پیدا کند و ورم بعد از جراحی را کاهش می دهد. طبیعی است که بعد از عمل، همه ما دوست داریم هر چه سریع تر از بینی جدیدمان بدون هیچ چسب و پانسمانی رونمایی کنیم؛ اما نباید عجله کرد. قدم به قدم مراحل را پیش ببرید تا در آخر همان نتیجه ای که میخواستید را بدست آورید.
مزایا چسب زدن بینی پس از جراحی
یکی از مراقبت های حیاتی و کلیدی پس از انجام عمل دماغ ، چسب زدن بینی است که به عنوان یکی از اقدامات اساسی در مراحل بهبودی این جراحی محسوب می شود. این روش به همراه خود مزایای چشمگیری را به ارمغان می آورد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد.
1. کاهش تورم
چسب زدن بینی ، به کاهش تورم پس از جراحی کمک کرده و به بیمار احساس راحتی و آرامش می بخشد.
2. بهبود کبودی و کاهش خونریزی:
این روش نه تنها به بهبود کبودی و کاهش خونریزی کمک می کند بلکه سرعت فرآیند بهبود را هم بالا می برد.
3. سازگاری پوست با شکل جدید بینی:
چسب زدن بینی به پوست کمک می کند تا با شکل جدیدی که در اثر جراحی ایجاد شده است ، سازگار شود و به هارمونی زیبا و هماهنگ بیشتر کمک کند.
بیماران معمولاً چسب بینی خود را به صورت روزانه یا به فاصله های زمانی متفاوت تعویض می کنند. پس از گذشت یک دوره زمانی ، توصیه می شود که برخی از بیماران در طول شب فقط از چسب بینی استفاده کنند، زیرا در این زمان تورم به میزان بیشتری افزایش پیدا می کند. این روش موثر ، نقش حیاتی در بهبود سریعتر و موثرتر بینی ایفا می کند.
آموزش چسب زدن بینی پس از عمل (نحوه صحیح چسب زدن)
حواستان باشد بعد از جراحی ، عمل چسب زدن باید به روش درست انجام شود. اگر در مراحل چسب زدن به بینی اشتباهی پیش بیاید ، ممکن است نتیجه را هم تحت تاثیر قرار دهد. بهترین جراح بینی اصفهان به شما نحوه درست چسب زدن بینی را آموزش می دهد. شاید تا 3 روز اول برای تعویض چسب به مطب دکتر بروید اما بعد از 3 روز ، خودتان هم میتوانید طبق گفته ها پزشک ، بینی تان را در خانه چسب بزنید.
مرحله اول : شروع از نوک بینی
چسب زدن را از نوک بینی شروع کنید. سه تا پنج تکه چسب را ببرید ، هرکدام به طول 5 سانتی متر.
مرحله دوم: چسباندن تکه های چسب:
هر یک از تکه های چسب را به گونه ای بچسبانید که حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد یکدیگر را پوشش دهند. این کار را به سمت بالا روی پل بینی ادامه دهید تا کل آن ناحیه پوشش داده شود.
مرحله سوم : قرار دادن چسب U-شکل
یک تکه چسب بلندتر را ببرید و آن را به شکل U از زیر بینی بچسبانید. مراقب باشید که سوراخ های بینی پوشانده نشوند.
مرحله چهارم: تکرار مراحل
مرحله ۱ را مجدداً تکرار کنید تا اطمینان حاصل شود چسب U شکل به درستی قرار گرفته است.
نکته 1 : در چسب زدن بینی باید دقت کنید که چسب نه خیلی شل و نه خیلی سفت روی بینی قرار بگیرد. در صورتی که چسب بینی از حالت طبیعی محکم تر زده شود ، فشار اضافه ای به بینی وارد می کند و ممکن است باعث درد و ورم بیشتر هم شود. اگر هم چسب شل باشد در واقع هیچ کمکی به حفظ ساختار بینی نمی کند.
نکته 2 : پیشنهادم به بیماران این است که چسب زدن بینی بعد از عمل را مقابل آینه انجام دهند تا مطمئن شوند که چسب را در جای مناسب قرار می دهند.
زمان مورد نیاز برای چسب زدن بینی پس از عمل
در بسیاری از موارد توصیه می شود که بیمار بینی را پس از عمل جراحی زیبایی بینی و جراحی ترمیمی بینی چسب بزند. دلیل اصلی چسب زدن بینی بعد از عمل کمک کردن به پوست در جمع شدن و پوشاندن مناسب غضروف و استخوان زیرین است. چسب زدن بینی بعد از عمل به ویژه برای آن دسته از بیماران رینوپلاستی و عمل ترمیمی مفید است که پوستی با ضخامت متوسط تا نسبتاً ضخیم دارند. جمع شدن پوست این بیماران پس از عمل بیش از دیگران زمان می برد ، ضمناً پوست شان بیشتر مستعد تشکیل دادن بافت هم بند متراکم تر بین ساختار ساختمانی استخوان ، غضروف و پوست است.
من معمولاً به بیمارانم توصیه می کنم که 2 تا 3 هفته پس از عمل چسب زدن را شروع کنند ، البته در بعضی موارد نیز دیرتر چسب زدن آغاز می شود. پس از شروع چسب زدن بینی بعد از عمل، بهترین کار آن است که جهت رسیدن به بیشترین فایده ی این روش ، تا چند ماه چسب زدن را ادامه داد. از بیماران خواسته می شود تا بینیشان را هر شب قبل از خوابیدن چسب بزنند ، و سپس صبح پیش از آغاز برنامه ی روزانه معمول ، آن را بردارند. البته اگر می توانید چسب را جز شب ها مدت بیشتری نگه دارید، بهتر خواهد بود.
انتخاب چسب بینی بعد از عمل (اسم چسب بینی بعد از عمل)
توصیه ی فعلی من به بیماران در مورد انتخاب چسب بینی بعد از عمل ، تهیه یک حلقه چسب کاغذی مدرج پزشکی به پهنای 1.5 سانتی متر از نزدیک ترین داروخانه است. از قضا من در مطب از چسب کاغذی با منافذ بسیار ریز ، استفاده می کنم که حتی پس از استفاده مکرر همچنان ضد حساسیت و ملایم با پوست بینی است ، البته این چسب کاغذی نسبتاً گران است. به تجربه دریافته ام که 1.5 سانتی متر مناسب ترین پهنا برای این منظور است.
نحوه برداشتن چسب بینی
چسب بینی باید با احتیاط کامل برداشته شود ؛ نمی توانید صرفاً از انتهای چسب بگیرید و آن را از بینی جدا کنید ؛ چون به این ترتیب هدف چسب زدن بینی بعد از عمل را ، یعنی کمک به بیشتر چسبیدن پوست به بینی را خدشه دار می سازید.
میتوانید از داروخانه ها محلول جداکننده ی چسب را بدون نسخه جهت شل کردن چسب خریداری نمایید.
روش دیگر آن است که میتوانید چسب را در زمان گرفتن دوش آب گرم و شستشو قسمت چسب زده شده با صابون و کف فراوان جدا کنید. من پیشنهاد می کنم که با موچین یا وسیله ای مشابه لبه ی چسب را بگیرید و به آرامی آن را از پوست جدا کنید و احتمال بالا یا پایین کشیدن پوست روی استخوان و غضروف زیرین را به حداقل میرسانید.
فرایند چسب زدن بینی بعد از عمل را هر روز تا اتمام دوره مد نظر جراح انجام دهید. اگر چسب زدن پس از عمل بینی به درستی و مداوم صورت گیرد ، تأثیر مثبت قابل ملاحظه ای بر نتیجه عمل خواهد داشت.
سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت به این
خوبی سپاسگزارم